Next Prev
 

Menu

Boksläpp på Kafé de luxe i Växjö 1 maj

header

Välkomna på Omställning de luxe med boksläpp för den svenska översättningen av Joanna Macys och Chris Johnstones Active Hope, boksamtal och visning av The Great Turning, en kortdokumentär om Joanna Macys arbete. Dörrarna öppnas 18.00 och vi börjar vid 18.30. Stanna gärna kvar efteråt för levande musik och trevligt umgänge!

Aktivt hopp kan förhandsbeställas till boksläppspris (100 kr) för avhämtning på Kafe de luxe 1 maj, eller köpas på plats (så långt lagret räcker). Boken kan också skickas (eller avhämtas i Växjö) efter 1 maj för ordinarie pris (120 kr + ev. frakt). Skicka ett mail och tala om hur många du vill beställa.


OM BOKEN:

Klimatförändringar, sinande olja, ekonomiska kollapser och massutrotning – ibland är det svårt att ens orka tänka på vår tids sociala och ekologiska kriser. Aktivt hopp visar hur vi kan bli bättre på att möta stora utmaningar med mod, kreativitet och medkänsla. I boken vägleds vi genom en förvandlingsresa inspirerad av mytiska äventyr, modern psykologi, andlighet och holistisk vetenskap. På vägen hittar vi de verktyg vi behöver för att hantera kriserna och spela vår roll i den stora omställningen till ett hållbart samhälle.

Författare: Joanna Macy och Chris Johnstone
Originalets titel: Active Hope – How to Face the Mess We’re in without Going Crazy
Omslagsillustration: Johanna Koen
Publiceringsdatum: 2019-05-01
ISBN: 978-91-983470-3-6
Antal sidor: 330 sidor

aktivthopp


OM FÖRFATTARNA:

Ekofilosofen och filosofie doktorn Joanna Macy har kombinerat akademiska studier inom buddhism, generell systemteori och djupekologi med femtio års aktivism, och blivit en respekterad röst inom freds-, rättvise- och miljörörelsen för sitt arbete med metoden The Work That Reconnects. Läkaren och coachen Chris Johnstone är specialist inom psykologi med inriktning mot resiliens, lyckoforskning och positiv förändring.

Macy_Johnstone_Emily–Ryan2