Prev
 

Menu

Boksläpp med Afternoon Tea

Etiketter: ,

facebookbild

Välkommen att fira Vide förlags första boksläpp på Sjöudden lördagen den 1 oktober klockan 15.00. Jag bjuder på te och scones, läser en bit ur Det som andra inte ser och berättar om bokens resa, från idé till roman och översättning.

Under oktober kommer jag att vara med i min vän Veronica Setterhalls utmaning Creative October, en månad med fokus på att skapa i stället för att konsumera. Som en start på detta tänkte jag bjuda in till öppen verkstad efter fikat för de som vill. Jag tänkte binda en bok, någon kanske vill måla, sy eller sticka vidare på en halvfärdig strumpa. Ta med det du behöver, eller rota fram lite överblivet material som du inte har fått användning av, så skapar vi tillsammans.

Framåt kvällen fortsätter vi som känner för det med vegetarisk knytis, så rensa gärna skafferiet och ta med något ätbart.

OBS: För att inte uppmuntra till onödig konsumtion kommer jag inte att sälja boken på lördag. I stället får du som vill ha ett exemplar gärna ta med dig en utläst bok eller försummad krukväxt som du vill bli av med i utbyte.

instagram-pinterest

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*